Startsiden  Send Mail  SideKart

Villmarkscamp
 

Aktiv-Hverdag sin helt spesielle villmarkscamp rett utenfor Oslo kan tilby en opplevelse du sent vil glemme. Prøv vårt utvalg av aktiviteter og avslutt dagen med et godt måltid rundt leirbålet i lavoen.

 
 

Sommerfest

Vi kan tilby forskjellige alternaitiver for sommerfest. Ønsker du å tilbringe kvelden i vår villmarkscamp, på et av våre samarbeidshoteller eller har du allerede et egnet sted, men ønsker noen aktiviteter?  Ta kontakt for et konkret tilbud.

 
 

Kurs, konferanse og overnatting!
 
Vi har samarbeid med både Sørmarka Kurs- og konferansesenter og Soria Moria Hotell. Disse ligger på hver sin kant av Oslo. Begge med flotte omgivelser og en unik mulighet for aktiviteter. Stedene er tilrettelagt med nybygde aktivitetsløyper. 
 
 
 
 
Se film fra villmarkscampen her!
 
 
 Utdrikkingslag!
 
10 års erfaring med arrangementer gjør at vi leverer gjennomtenkte og gjennomprøvde arrangementer. Arrangerer dere utdrikkingslaget hos oss vil dere få en dag alle deltagere setter pris på og ikke minst ha gode minner fra. Vi utfordrer alle deltagerne i spennende  aktiviteter og etterpå kan man låne lavoen for å nyte medbragt mat og drikke.
 
 
 
 
 

    Copyright Aktiv-Hverdag 2010
Utviklet av Webworld.no